Nieuws
Kojima Productions

Hideo Kojima deelt artwork met onbekende personages

Mysterieuze artwork laat fans speculeren

Geschreven door Michel Musters op
Hideo Kojima heeft artwork op social media gedeeld met personages die niet bekend zijn uit eerder verschenen games.

Om mensen fijne feestdagen te wensen, plaatste de maker van de Metal Gear-franchise en Death Stranding artwork van Yoji Shinkawa op Twitter. Opvallend genoeg zijn de personages op deze artwork niet bekend uit eerdere games van Kojima, waardoor fans speculeren dat ze uit een aankomende nieuwe game van hem komen.

Een andere mogelijkheid is dat de personages louter zijn getekend om de iconografie van Kojima's studio Kojima Productions uit te dragen. Zo staat het logo van de studio op de vlag die een van de personages vasthoudt en heeft een ander personage de naam Ludens op diens jas staan, de naam van de mascotte van het bedrijf.

Vooralsnog is niet bekend waar Kojima Productions aan werkt sinds de release van Death Stranding. Kojima zelf hintte eerder al naar een horrorgame. Officieel is er echter nog niets bekend, behalve het feit dat Shinkawa begin 2021 meldde dat er snel meer nieuws over een nieuw project gedeeld zou worden. Ook werd er eind dit jaar een nieuwe divisie van Kojima Productions opgericht in Los Angeles, waar men zich richt op films en televisie.

Dit artikel delen:

Lees meer

Meer info over Monster Hunter Rise-dlc Sunbreak verschijnt in de lente Japanse gamers stemmen op honderd beste consolegames ooit
0

Reacties op: Hideo Kojima deelt artwork met onbekende personages

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.