Hideo Kojima deelt artwork met onbekende personages

Hideo Kojima deelt artwork met onbekende personages

Hideo Kojima heeft artwork op social media gedeeld met personages die niet bekend zijn uit eerder verschenen games.

Om mensen fijne feestdagen te wensen, plaatste de maker van de Metal Gear-franchise en Death Stranding artwork van Yoji Shinkawa op Twitter. Opvallend genoeg zijn de personages op deze artwork niet bekend uit eerdere games van Kojima, waardoor fans speculeren dat ze uit een aankomende nieuwe game van hem komen.

Een andere mogelijkheid is dat de personages louter zijn getekend om de iconografie van Kojima's studio Kojima Productions uit te dragen. Zo staat het logo van de studio op de vlag die een van de personages vasthoudt en heeft een ander personage de naam Ludens op diens jas staan, de naam van de mascotte van het bedrijf.

Vooralsnog is niet bekend waar Kojima Productions aan werkt sinds de release van Death Stranding. Kojima zelf hintte eerder al naar een horrorgame. Officieel is er echter nog niets bekend, behalve het feit dat Shinkawa begin 2021 meldde dat er snel meer nieuws over een nieuw project gedeeld zou worden. Ook werd er eind dit jaar een nieuwe divisie van Kojima Productions opgericht in Los Angeles, waar men zich richt op films en televisie.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou