Hideki Kamiya bevestigt plannen voor Bayonetta 4

Hideki Kamiya bevestigt plannen voor Bayonetta 4

PlatinumGames-ontwikkelaar Hideki Kamiya heeft op social media ogenschijnkijk plannen voor de ontwikkeling van Bayonetta 4 bevestigd.

Op Twitter laat hij weten dat veel fans het einde van Bayonetta 3 niet precies begrepen. "Ik denk dat Bayonetta 4 voor iedereen een onverwachtse wending in het verhaal gaat nemen."

Hoewel Kamiya in het verleden ook al aangaf ideeën te hebben voor het verhaal van een vierde Bayonetta-game, lijkt deze opmerking min of meer te bevestigen dat hij van plan is de vierde game in de actiereeks te ontwikkelen. Of Nintendo, die de reeks sinds het tweede deel financiert, daar ook toestemming voor heeft gegeven, is op dit moment niet bekend.

Hoe dan ook is de derde Bayonetta-game sinds dit najaar verkrijgbaar op Nintendo Switch. Het spel scoorde een 8 op Gamer.nl: "Bayonetta 3 is met z’n bijna feilloze actiegameplay en absurde scenario’s precies wat je ervan verwacht. Het spel is echter ook verrassend gevarieerd en uitgebreid, met enkel een teleurstellend verhaal dat z’n doel voorbijschiet als minpunt."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Als je al kijkt naar hoe pokemon scarlett en violet draaien vraag ik me af hoe games als hogwarts legacy voor de switch kunnen word gemaakt. Kan aan de ontwikkelaar liggen natuurlijk en dat ze ieder jaar een game willen pushen voor de feestdagen die duidelijk unfinished is maar toch ik ben in ieder geval klaar voor een opvolger van de switch. Denk verder dat de nieuwe zelda gewoon de exact zelfde engine heeft als botw met een ander verhaal die zal dus wss gewoon hetzelfde draaien als in 2017. Zou liever zien dat Nintendo meer met Metroid etc aan de slag gaat zeker gezien er net een nieuwe Bayonetta uit is.

0
test

@Deadspacer pokemon is ten eerste niet af. Ten tweede is het waarschijnlijk Gamefreak zelf want een zelda, odyssey,doom etc lopen op rolletjes met mooiere graphics. De engine die gamefreak gebruikt is ook hopeloos verouderd.

0
test

Nice mooi als launch titel voor een nieuwe Nintendo console.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 De Disney game loopt ook slecht op de Xbox Serie X en PS5 dus dat ligt meer aan de game. Maar ik denk dat er pas een nieuwe Nintendo console in 2024 komt.

0

Aanbevolen voor jou