Hidden and Dangerous 2 interview | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Stomped had vandaag de kans een praatje te kunnen maken met twee van Illusion Softworks haar Hidden and Dangerous 2 crewmembers, genaamd Tomas Pluharik (lead designer) en Petr Vochozka (managing director).

Tomas en Pert wisten te vertellen dat H&D2 momenteel in de pré-alpha fase verkeerd, wat betekend dat er bijna een speelbare versie van de game af is. Dit zal dan ook wel moeten, de E3 is niet ver meer weg. Naast dit feit zijn er nog een aantal andere intere ante vragen en antwoorden te bekijken op dit adres.Stomped: Any plans for the game to be mod-friendly?

Pluharik: Still not.

Stomped: How did the succe of Hidden and Dangerous change Illusion Softworks?

Vochozka: Yes, the big succe was the injection for our investors to put more money into Illusion and to make from it a world cla games developer. We grew from one small team to almost 100 people and are working on several projects simultaneously.Als laatste wordt er door Stomped de vraag gesteld of Hidden and Dangerous 2 ook naar de consoles geport zal worden, net zoals het origineel een tijd later ook voor de Dreamcast uitgekomen is. Het antwoord op deze vraag was positief, als alles goed is wordt H&D 2 ook op Sony PlayStation 2 en Microsoft's Xbox uitgebracht.

Voor de mensen die nog niet op de hoogte zijn over alle features die er in het 2e deel van de tactical world war 2 game gestopt zullen worden is, we hebben een preview van de game in de aanbieding.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou