De meest onzinnige details van Grand Theft Auto: San Andreas doen de Jansen van menig gamer stijgeren als Bonfire in zijn hoogtijdagen. Wie zijn wij dan om niet in deze dringende behoefte te voorzien? In het Amerikaanse Playstation Magazine en in Power Unlimited, een blad van eigen bodem, zijn namelijk weer wat previews verschenen van deze game en het Duitse Gamefront heeft de lekkerste feitjes eruit weten te halen. Wij hebben een top 10 samengesteld:

Spelkarakters zullen deels in 'slang' praten, straattaal zoals de jeugd die uitkraamt en zoals die niet in de Dikke van Dale staat.

De kapper kost geld, ook in San Andreas!

De voertuigen bevatten meer detail, zoals roest en modder.

Wanneer je in de sportschool sterker wordt, zal je minder snel maar krachtiger kunnen meppen.

Er zitten zo'n 16.000 verschillende objecten in het spel.

De parodie op Hollywood in het spel heet Vinewood.

De kledingkeus voor onze gangster is uitgebreid.

Misschien zit er countrymuziek in het spel.

De stad Los Santos bevindt zich rechtsonder op de kaart.

Er zitten een (bestuurbare) tractor in San Andreas. Boerûh!Momenteel werkt Rockstar, wat de Grand Theft Auto franchise betreft, enkel aan GTA: San Andreas. Men zal na het voltooien van deze titel eerst vakantie nemen voordat men met het officiële vierde deel aan de slag gaat. Hopelijk zal dat deel wel multiplayer mogelijkheden bevatten, want ook San Andreas zal definitief niet met meerdere spelers tegelijk speelbaar zijn. Maar met tractoren in overvloed, hoor je ons niet klagen!