Update: Epic hint naar vierde seizoen met superhelden voor Fortnite: Battle Royale | Gamer.nl

Update: Epic hint naar vierde seizoen met superhelden voor Fortnite: Battle Royale | Gamer.nl

Update 2: Reddit-gebruiker Thano9 heeft dehref="https://gamer.nl/artikelen/nieuws/intro-video-voor-seizoen-vier-van-fortnite-battle-royale-uitgelekt/" style=""> introductie-trailer</a> voor seizoen vier van Fortnite: Battle Royale in de bronbestanden van de update gevonden..

Update: Epic heeft een nieuwe afbeelding gedeeld om seizoen vier van Fortnite: Battle Royale aan te kondigen.

In de afbeelding zien we vier figuren die in een verwoeste omgeving staan die mogelijk overhoop is gegooid door de beruchte meteoriet. In de begeleidende tweet staat tevens dat seizoen vier morgen van start gaat.

Fortnite: Battle Royale

Origineel bericht: Het vierde seizoen van Fortnite: Battle Royale gaat binnenkort van start en Epic geeft alvast een klein voorproefje.

Op Twitter kondigt de ontwikkelaar het vierde seizoen van Fortnite: Battle Royale aan. In de tweet staat alleen een afbeelding met "Leave your mark" en dat seizoen vier binnenkort van start gaat, zonder verdere informatie. Op het plaatje zijn vier superhelden te zien in een soort stripboek-achtige panelen.

Op de website kan dezelfde afbeelding gevonden worden met andere tekst. Er zijn nog geen details zoals veranderingen of zelfs data bekend, maar bij de aankondiging staan hier de woorden: "Brace for impact!" Ook is de illustratie op de achtergrond in de vorm van een inslaande komeet. Waarschijnlijk heeft de aankomende meteoriet dus iets te maken met het nieuwe seizoen.

Hoewel er geen startdatum is aangekondigd, komt het derde seizoen vandaag ten einde. Voorheen sloten de seizoenen nauw op elkaar aan waardoor de kans aanwezig is dat seizoen vier direct gaat beginnen.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou