Het verschil tussen Performance en Cinematic Mode in Shadow of the Colossus op PS4 Pro | Gamer.nl

Het verschil tussen Performance en Cinematic Mode in Shadow of the Colossus op PS4 Pro | Gamer.nl

Shadow of the Colossus biedt de mogelijkheid op de PS4 Pro om te kiezen tussen twee verschillende modi. Wij leggen het verschil nog even voor je uit.

Men kan kiezen voor een Performance Mode waar de framerate vast komt te liggen op 60 fps, wat voor vloeiendere bewegingen zorgt. Daarnaast kan ook worden gekozen voor een Cinematic Mode waar de framerate komt vast te liggen op 30 fps, maar daarnaast wel de mogelijkheid biedt om te spelen in 'dynamic 4k image'. Deze hoge resolutie zorgt ervoor dat kleinere details kunnen worden waargenomen, zoals in de developer diary naar voren komt.

Hieronder hebben we een vergelijking tu en de modi geplaatst. Op de site screenshotcomparison kan het verschil worden aanschouwd in vijf scenarios. Ga je met de cursor over het plaatje dan wordt de resolutie van Cinematic Mode getoond. Haal je de cursor er af dan zie je Performance Mode.

Shadow of the Colo us is vandaag uitgekomen. In onze review vertelt Erwin hoe de remake van deze kla ieker precies in elkaar steekt.

Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou