Voor iedereen die op zijn Xbox 360 aan het rocken is met Guitar Hero II, is er goed nieuws: er komt een uitbreiding van de nummers. Vanaf vandaag is het mogelijk om op Xbox Live Marketplace drie zogenaamde "track packs" te downloaden. Deze drie pakketjes bestaan weer elk uit drie nummers, die ook in Guitar Hero op de Playstation 2 zaten. Elk "track pack" kost 500 Microsoft punten, omgerekend €5,82.

De indeling van de nummers in elk pack zijn als volgt: in de eerste "track pack" zitten 'Bark at the moon' van Ozzy Osbourne, 'Hey you' van The Exies en 'Ace of Spades' van Motörhead. Het volgende pack bestaat uit 'Killer Queen' van Queen, 'Take it Off'  van The Donnas en 'Frankenstein'  van The Edgar Winter Group. Als laatste krijg je met het derde "track pack" 'Higher Ground' van de Red Hot Chili Peppers, 'Infected' van Bad Religion en 'Stellar' van Incubus.

Voor 100 Microsoft points per stuk kun je verder een paar "picture packs" downloaden, voor wat leuke plaatjes. Bovendien kun je voor 150 Microsoft points nog een Guitar Hero theme downloaden. Rock on!