League of Legends seizoen 10 gaat bijna van start

League of Legends seizoen 10 gaat bijna van start

In een tweet op het officiële Twitter-account van League of Legends worden twee afbeeldingen gedeeld waarin te zien is dat het nieuwe seizoen van start gaat op 10 januari.

Wanneer het nieuwe seizoen van start gaat wordt er een ‘soft reset’ gedaan. Hierbij worden de ranks gereset en worden nieuwe ranks gecalculeerd op basis van een spelers’ prestatie tijdens pre-season en tijdens de placement matches. Met een soft reset wordt ook rekening gehouden met de prestatie van de speler tijdens het vorige seizoen.

De speler moet acht wedstrijden gespeeld hebben om ervoor te zorgen dat de rank zichtbaar wordt, maar na de eerste wedstrijd krijgt de speler al zijn/haar voorlopige ranking. Op 8 januari wordt de eerste patch uitgebracht met onder andere Sett ’The Boss’, een nieuwe champion.

Het nieuwe seizoen gaat op 10 januari van start.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

LoL.. geld in gestopt.. gestopt met spelen omdat ik het niet meer leuk vond.. Vervolgens kwam er een mail in me box over cheated van mijn account, en perma ban. Ik naar de mods mailen dat ik het niet was, en iemand zeer wss het heeft gehacked, maakt niet uit, perma ban blijft staan. Weg gegooid geld en ook nooit meer gespeeld, waanzin. On topic? Niks haha.......

0
test

@JinShepard01 tuurlijk maakt dat niks uit. Als er op jouw account gespeeld word, of dat nou je kleine neefje is of een hacker, en diegene doet stoute dingen, ben jij nog steeds de verantwoordelijke.

0
test

@Millman7 Iemand steelt jouw auto, rijdt er tientallen mensen mee aan, knalt tegen diverse auto's aan en komt er mee weg omdat niemand gezien heeft wie dit was. Jij bent verantwoordelijk zeker?

0

Aanbevolen voor jou