Het Lunar New Year-evenement van Overwatch is begonnen

Het Lunar New Year-evenement van Overwatch is begonnen

Het jaarlijkse Lunar New Year-evenement van Overwatch is weer begonnen en introduceert onder andere een aantal nieuwe skins en een vernieuwde gamemodus.

Een aantal van deze skins zijn te verdienen door simpelweg te spelen, daarvoor moeten spelers wel negen wedstrijden winnen. Het gaat hier om de Monk-skin voor Doomfist, de Ancient Chinese Bronze-skin voor Winston en de Papercutting-skin voor Wrecking Ball. Zoals gewoonlijk zijn er ook een aantal nieuwe sprays, emotes en voice lines te verkrijgen.

Naast nieuwe cosmetische items wordt de Capture the Flag-modus teruggebracht, maar dan met een twist. De modus heet nu Capture the Flag Blitz. De vernieuwde versie van de modus plaatst beide vlaggen dichterbij elkaar dan voorheen. Dit maakt de modus een stuk vlotter en chaotischer. Bij Capture the Flag Blitz moeten teams zes vlaggen verzamelen om de wedstrijd te winnen.

Naast de bovengenoemde skins zijn er ook vier nieuwe legendarische skins verschenen, deze zijn gedurende het Lunar New Year-evenement verkrijgbaar in lootboxen. Deze skins zijn hieronder afgebeeld.

Mask Dancer Moira
Opera Birgitte
Face-Changer Sombra
Samul Nori Lucio

Het Lunar New Year-evenement eindigt 6 februari en is beschikbaar op pc, PlayStation 4, Xbox One en Switch

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou