Het is uitverkoop op Steam, Epic Games Store en GOG

Het is uitverkoop op Steam, Epic Games Store en GOG

Op Steam, Epic Games Store en GOG.com is de winteruitverkoop gestart.

Een grote verscheidenheid aan games, waaronder Fallout 4, Planet Coaster, Life is Strange 2, Bloodstained, Superhot, The Evil Within 2 en de Dark Souls-games, zijn met fikse kortingen verkrijgbaar op Steam. Daarbij kunnen spelers ook feestmunten verzamelen door games met korting te kopen. Deze munten kunnen weer ingeruild worden voor voucher waarmee Steam-games met nog meer korting gekocht kunnen worden, alsmede chat stickers, achtergronden voor spelersprofielen en emoticons. Voor elke uitgegeven euro ontvangen Steam-gebruikers 111 munten.

Op de Epic Games Store zijn ook diverse games met korting te koop, waaronder Borderlands 3, Star Wars Jedi: Fallen Order, Red Dead Redemption 2 en Control. Daarbij ontvangt iedereen met een Epic-account een waardecoupon van 10 dollar om te besteden in de winkel. Daarnaast wordt er twaalf dagen lang elke dag een andere game gratis weggegeven. Dat is op moment van schrijven Into the Breach.

Tot slot is de winteruitverkoop op GOG.com ook begonnen. Er zijn meer dan 2500 deals op de website te vinden, onder andere op No Man's Sky, Cuphead, Vampyr, Stardew Valley, Disco Elysium en de pas aan GOG toegevoegde klassieke adventure Blade Runner.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ubisoft houdt ook uitverkoop! ;)

0

Het is het wel waard om te vermelden dat elke keer dat je de 10 euro coupon gebruikt in de Epic store je meteen weer een nieuwe krijgt. Als je dus meerdere games wil kopen... koop ze 1 voor 1.

0

Aanbevolen voor jou