Nieuws

Het is uitverkoop op Steam, Epic Games Store en GOG

Elke winkel heeft veel kortingen en andere interessante acties

Geschreven door Michel Musters op
Op Steam, Epic Games Store en GOG.com is de winteruitverkoop gestart.

Een grote verscheidenheid aan games, waaronder Fallout 4, Planet Coaster, Life is Strange 2, Bloodstained, Superhot, The Evil Within 2 en de Dark Souls-games, zijn met fikse kortingen verkrijgbaar op Steam. Daarbij kunnen spelers ook feestmunten verzamelen door games met korting te kopen. Deze munten kunnen weer ingeruild worden voor voucher waarmee Steam-games met nog meer korting gekocht kunnen worden, alsmede chat stickers, achtergronden voor spelersprofielen en emoticons. Voor elke uitgegeven euro ontvangen Steam-gebruikers 111 munten.

Op de Epic Games Store zijn ook diverse games met korting te koop, waaronder Borderlands 3, Star Wars Jedi: Fallen Order, Red Dead Redemption 2 en Control. Daarbij ontvangt iedereen met een Epic-account een waardecoupon van 10 dollar om te besteden in de winkel. Daarnaast wordt er twaalf dagen lang elke dag een andere game gratis weggegeven. Dat is op moment van schrijven Into the Breach.

Tot slot is de winteruitverkoop op GOG.com ook begonnen. Er zijn meer dan 2500 deals op de website te vinden, onder andere op No Man's Sky, Cuphead, Vampyr, Stardew Valley, Disco Elysium en de pas aan GOG toegevoegde klassieke adventure Blade Runner.

Dit artikel delen:

Lees meer

Slay the Spire is eindeloos herspeelbaar Google koopt ontwikkelaar achter Journey to the Savage Planet
2

Reacties op: Het is uitverkoop op Steam, Epic Games Store en GOG

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Ghost

  • 20 december 2019 16:03
  Ubisoft houdt ook uitverkoop! ;)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • gimbal2

  • 20 december 2019 22:11
  Het is het wel waard om te vermelden dat elke keer dat je de 10 euro coupon gebruikt in de Epic store je meteen weer een nieuwe krijgt. Als je dus meerdere games wil kopen… koop ze 1 voor 1.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.