Het Groningse Noisia levert bijdrage aan soundtrack DmC | Gamer.nl

Het Groningse Noisia levert bijdrage aan soundtrack DmC | Gamer.nl

Vorig jaar verraste Konami vriend en vijand door met Pro Evolution Soccer 2015 een heerlijke voetbalgame af te leveren. Het bedrijf heeft de schijn de laatste tijd een beetje tegen door de geruchten dat ze stoppen met het maken van AAA-games. PES 2016 bewijst in ieder geval dat de uitgever nog lang door mag gaan met het ontwikkelen van dergelijke games.

"Het was een fantastische ervaring om samen met Ninja Theory aan de game te werken", schrijft de band. "We hadden fantastisch veel vrijheid, maar waren ook gebonden aan bepaalde criteria die typisch zijn voor de gamewereld. Dit zijn uitdagende grenzen (...), maar we kregen ook veel ruimte. (...) Hun muzikale regi eur was fantastisch om mee samen te werken, goede vibes. Het is fantastisch om je sterke punten te kunnen inzetten. En de game is geweldig."

Kotaku meldt naast Noisia ook dat het Noorse Combichrist door Ninja Theory is aangehaakt voor de soundtrack van de actiegame. Noisia heeft op Soundcloud een voorproefje geplaatst van de muziek die de band voor DmC: Devil May Cry heeft gemaakt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou