L.A. Noire: The Complete Edition 11 november naar PC

De Complete Edition van L.A. Noire voor PC ligt 11 november in de winkels. Dit maakte uitgever Take-Two onlangs bekend, zo meldt weblog Kotaku. L.A. Noire: The Complete Edition kost €49,99 en is ook digitaal verkrijgbaar via Steam en OnLive. De uitgebreide versie van het spel, dat in mei voor de consoles verscheen, bevat een code om alle los uitgebrachte zaken te downloaden. Dit betreft de Nicholson Electroplating-, Reefer Madness-, The Consul's Car-, The Naked City- en A Slip Of The Tongue-zaak. Het is nog onbekend of er voor de Xbox 360 en PlayStation 3 ook een soortgelijke versie met alle downloadbare content komt.

MMORPG War of the Immortals aangekondigd

Ontwikkelaar Perfect World Entertainment heeft de actievolle massively multiplayer online game War of the Immortals aangekondigd voor PC. De gesloten bèta lanceert 25 oktober, zo meldt Shacknews. War of the Immortals is een MMO die zich afspeelt in een fantasiewereld. In de game wordt de stad Atlantis aangevallen door de duistere krachten van Ragnarok en is het aan de spelers om de aanstormende legers te bestrijden. De ontwikkelaar belooft dat War of Immortals meer content en meer player-versus-player-elementen bevat dan de eerdere MMO's die het heeft uitgebracht.

Nieuw project Braid-maker waarschijnlijk niet naar PS3, 360

The Witness, de nieuwe game van Braid-maker Jonathan Blow, komt waarschijnlijk niet uit voor PlayStation 3 en Xbox 360. Blow laat in een interview met Edge weten het overzetproces naar de consoles niet rendabel te vinden. "We zijn fan van de Xbox 360 en PS3, maar de hardware is vijf jaar oud, en dat is een hoop in computerjaren. De dingen die we moeten doen om [The Witness] werkend te krijgen op deze platforms, dat is zoveel werk dat het op dit moment gewoon niet meer de moeite waard is", zo legt Blow uit.

Producer Battlefield 3 schaamt zich voor eerdere games

Patrick Bach, executive producer van Battlefield 3, schaamt zich voor de games waar hij eerder aan gewerkt heeft. Dusdanig dat hij zijn laatste titel, Battlefield: Bad Company 2, niet meer durft op te starten. Dit zegt hij in een interview met Wall Street Journals Tech Europe. De man van DICE stelt dat hij altijd alleen maar verbeterpunten in zijn voorgaande games ziet. Hoewel hij beseft dat Bad Company 2 over het algemeen een goed product is, kan hij de game niet meer los daarvan beschouwen. Bach is op dit moment bezig om de laatste hand te leggen aan Battlefield 3. Daarbij probeert hij niet te veel dingen te veranderen die al goed waren, enkel omdat hij ze inmiddels beu is geworden door er zo lang mee bezig te zijn geweest.

Vlambeer brengt Serious Sam-game uit in oktober

Serious Sam: Random Encounter, gemaakt door het Nederlandse Vlambeer, komt halverwege oktober uit op Steam en kost daar 4,99 euro. Dit meldt website Epic Battle Axe. Serious Sam: Random Encounter is het derde deel in een serie Serious Sam-games gemaakt door onafhankelijke ontwikkelaars. Het spel is een turn-based role-playing game met een retrostijl. "We zijn grote fans van Serious Sam en dit was een eenmalige kans om iets echt unieks te maken voor de iconische franchise", zegt Vlambeers Raimi Ismail. "En [uitgever] Devolver Digital heeft ons bijpassende Ferrari's beloofd en alle chocolademelk die we op kunnen. We houden heel erg van chocolademelk."