Het filmen van The Witcher seizoen twee is begonnen

Het filmen van The Witcher seizoen twee is begonnen

Het filmen van het tweede seizoen van The Witcher is begonnen.

Dat blijkt uit een bericht dat acteur Henry Cavill heeft geplaatst op Instagram. De post bevat een foto waarin Cavill in de make-up-stoel wordt omgetoverd tot Geralt of Rivia. Alles wijst er dus op dat het filmen van het tweede seizoen is begonnen.

In het bericht schrijft de acteur dat de complete cast twee keer per week wordt getest op het corona-virus. Niemand hoeft zich dus zorgen te maken, want iedereen die aan de productie meewerkt leeft in een veilige bubbel.

View post on Instagram
 

Nog geen maand geleden kondigde Netflix aan dat er een spin-off van The Witcher wordt gewerkt genaamd The Witcher: Blood Origin. Het betreft een prequel op het eerste seizoen van The Witcher, dat sinds vorig jaar op de streamingdienst staat. De zesdelige live-action serie speelt zich 1200 jaar voor The Witcher af en gaat over het ontstaan van de allereerste Witcher, alsmede het samensmelten van de werelden van monsters, elfen en mensen.Een releasedatum voor de serie is nog niet bekend. Ook is er nog geen trailer uitgegeven.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

-- te snel gereageerd, schijnbaar hebben ze wel bubbels.-- Geen maskers lijkt me iig sowieso geen goed idee als je geen afstand kan houden

0
test

@jaquesparblue ze zien geen andere mensen neem ik aan alleen de mensen die er aan werken. Ze worden ook nog eens 2x per week getest dus ze doen het goed.

0
test

Het filmen van seizoen 2 was al langer begonnen... Ze zijn gaan nu alleen weer verder.

0

Aanbevolen voor jou