Nieuws

Heruitgave Nier Replicant krijgt classificatie in Taiwan

Niet lang meer wachten?

Geschreven door Erik Nusselder op
Nier Replicant ver.1.22474487139..., de heruitgave van de Japanse actie-rpg uit 2010, is verschenen op de classificatiewebsite van Taiwan.

Mogelijk betekent de classificatie dat er binnenkort meer nieuws wordt onthuld, bijvoorbeeld de releasedatum. Dat zou kunnen gebeuren tijdens de Tokyo Game Show in september, waar Square Enix een presentatie geeft.

De heruitgave van Nier Replicant werd in maart onthuld voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Het betreft volgens producer Yosuke Saito 'geen remake of remaster', maar een 'versie-upgrade'. De officiële naam van de game luidt daarom: Nier Replicant ver.1.22474487139... en wordt gemaakt door Toy Logic, dat eerder bijdroeg aan de ontwikkeling en uitgave van Dragon Quest 11 en Super Smash Bros. Brawl.

In Japan verscheen Nier in 2010 als twee versies: Nier Replicant op de PlayStation 3 en Nier Gestalt op de Xbox 360, waarvan de laatste versie een oudere protagonist bevat. Replicant verscheen nooit in het Westen. Daarnaast verscheen in 2017 het geprezen Nier: Automata van PlatinumGames.

Dit artikel delen:

Lees meer

Kate Bishop onthuld voor Marvel's Avengers Alles over de Nvidia RTX 30-onthulling
0

Reacties op: Heruitgave Nier Replicant krijgt classificatie in Taiwan

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.