Heroes of the Storm-update nu live, D.Va aangekondigd als nieuwe hero | Gamer.nl

Heroes of the Storm-update nu live, D.Va aangekondigd als nieuwe hero | Gamer.nl

De Heroes of the Storm 2.0-update is nu beschikbaar. Dit heeft Blizzard vandaag bekendgemaakt in eenhref="http://us.battle.net/heroes/en/blog/20721900"> blogpost</a>.

Eind maart werd bekendgemaakt dat Blizzard grote veranderingen gaat doorvoeren in Heroes of the Storm 2.0. De update voegt onder andere een vernieuwd voortgang ysteem toe, Loot Chests bevatten meer willekeurige items en spelers moeten aan hogere eisen voldoen om XP te verdienen.

De update voegt ook de hero Genji en de map Hanamura uit Overwatch toe aan de game. Gelijktijdig met de update is ook een nieuw event live gegaan genaamd de Nexus Challenge waarbij spelers cosmetische beloningen krijgen in zowel Heroes of the Storm als Overwatch door samen te spelen met vrienden in Heroes of the Storm.

Daarnaast vervangt het nieuwe valutasysteem echt geld met Gems en Shards toe die kunnen worden gebruikt om specifieke cosmetische artikelen te ontgrendelen. Om nieuwe spelers een boost te geven, zal iedereen die zich de komende maand aanmeldt 100 Gems krijgen. Met 100 Gems kunnen spelers een Mega Hero Bundle kopen. Elke bundel bevat twintig Heroes en een unieke thema. Spelers hebben de keuze uit de A a in-, Flex-, Support & specialist-, of de tanks & bruisers-bundel.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou