Heroes of Ruin voor 3DS kent verschillende sociale aspecten | Gamer.nl

Heroes of Ruin voor 3DS kent verschillende sociale aspecten | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De game biedt een online coöperatieve modus voor vier man via een online drop-in/drop-out-systeem. Dit houdt in dat spelers op elk moment kunnen meespelen met een ander en wanneer ze willen weer kunnen uitstappen, zonder dat de game daarvoor gestopt hoeft te worden.

Daarnaast is er een zogenaamd Traders Network, waarmee spelers via StreetPa in-game items kunnen kopen en verkopen. Via de SpotPa -functie worden spelers beloond met zeldzame items en kunnen ze verschillende uitdagingen ontvangen bij een WiFi-hotspot. 

Ook komt er een communitywebsite voor Heroes of Ruin waar spelers dagelijks nieuwe uitdagingen en mi ies krijgen om in de game te spelen. Op de site kunnen spelers elkaar ontmoeten, ideeën uitwi elen en afspreken om het spel samen te spelen. De game verschijnt begin 2012 en wordt ontwikkeld door n-Space.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou