Heroes of Ruin per abuis onthuld voor Nintendo 3DS | Gamer.nl

Heroes of Ruin per abuis onthuld voor Nintendo 3DS | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het enige wat n-Space heeft getoond is de naam en een stuk artwork. Volgens website Destructoid heeft magazine Nintendo Power, dat ook onlangs de 3DS-versies van Sonic Generations en Shinobi onthulde, de enige andere details over het spel. Heroes of Ruin heeft vier huurlingen als speelbare personages, en een coöperatieve modus voor vier personen waarin voice-chat wordt ondersteund. De game biedt spelers aanpasbare wapens, uitrusting en vaardigheden.

Het spel wordt uitgegeven door Square Enix en gemaakt door n-Space. Die studio was de afgelopen jaren vooral verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Nintendo DS-overzettingen van spelcomputergames. Zo maakte het voor Activision de DS-versies van verschillende Call of Duty-games, Star Wars: The Force Unleashed, Star Wars Battlefront: Elite Squadron, GoldenEye 007 en James Bond 007: Blood Stone. Ook was de studio verantwoordelijk voor Tron: Evolution voor Nintendo DS en Tron: Evolution - Battle Grids voor Wii.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou