Herhaling savesysteem RE: The Mercenaries 3D onwaarschijnlijk | Gamer.nl

Herhaling savesysteem RE: The Mercenaries 3D onwaarschijnlijk | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Sven on benadrukt dat het savesysteem niet geboren is uit kwade bedoelingen van Capcom, bijvoorbeeld om de tweedehands verkoop van het spel tegen te gaan. "Ik denk dat we wel kunnen stellen dat er nooit de kwade intentie is geweest waar sommige complotdenkers zo op aansturen. Maar het is ook zo dat je dit met het oog op de ontstane controverse waarschijnlijk niet nog een keer zult zien gebeuren", aldus Sven on.

Het gevolg van de niet te verwijderen savebestanden is dat wanneer The Mercenaries 3D van eigenaar wi elt, deze bestanden automatisch ook meegeleverd worden. De nieuwe eigenaar krijgt daardoor gelijk toegang tot alle vrijgespeelde content. Volgens Capcom past dit bij de opzet van het spel, dat vooral draait om het behalen van een zo hoog mogelijke score. De uitgever gaf al eerder aan niet de tweedehands markt te willen dwarsbomen. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou