Her Story-ontwikkelaar onthult nieuwe game Telling Lies

Her Story-ontwikkelaar onthult nieuwe game Telling Lies

Sam Barlow, de bedenker en maker van indiehit Her Story, heeft zijn nieuwe game Telling Lies onthuld.

Het was al enkele jaren bekend dat Sam Barlow aan een nieuwe game werkte, maar nu zijn de eerste details, beelden en titel van Telling Lies naar buiten gebracht.

Net als Her Story bestaat de game voornamelijk uit live action-filmbeelden. Acteurs en actrices als Logan Marshall-Green (Prometheus), Angela Sarafyan (Westworld), Kerry Bishé (Argo) en Alexandra Shipp (X-Men: Apocalypse) spelen de hoofdrol. Als speler krijgt men toegang tot een gestolen NSA-harddrive, waarop de levens van deze mensen te bekijken zijn. Waarom men dat precies doet, is nog niet bekend. Wel is duidelijk dat de game uitgebreider moet worden dan Her Story.

Sam Barlow gaf in 2015 de indiegame Her Story uit. Dankzij het indrukwekkende verhaal en de bijbehorende acteerprestaties viel de game in positieve zin op. Aldus de Gamer.nl-recensie: "Her Story is meer dan een geslaagd experiment in vertelling. Het idee is origineel, het verhaal fascinerend en de performance sterk. Iedereen vindt een eigen weg in dit verhaal, maar voor de een is die weg net wat mooier dan de ander."

Telling Lies moet ergens later dit jaar uitkomen op pc en smartphones.

Watch on YouTube
Media has no description

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou