Nieuws
Immortality

Her Story-maker laat nieuwe game genaamd Immortality zien

Immortality komt uit in 2022

Geschreven door Niels Arts op
Sam Barlow, de regisseur van games als Her Story, Telling Lies en Silent Hill: Shattered Memories, heeft tijdens de Future Games Show zijn nieuwe game laten zien: Immortality.

Tijdens de Future Games Show heeft Sam Barlow een trailer gedeeld van zijn volgende game, genaamd Immortality. Net zoals de eerder uitgebrachte games van Barlow, is Immortality een soort van interactieve film te noemen.

In de game, die Barlow eerder al "tien keer zo ambitieus" als zijn recente games omschreef, duikt de speler in het verhaal van de actrice Marissa Marcel. Nadat ze in drie films speelde waarvan er geen een het daglicht heeft gezien, verdwijnt ze plotseling volledig van de aardbodem. Veel meer dan dat deelt de teaser niet over het verhaal, maar afgaand op de voorgaande titels kan ervan uitgegaan worden dat het aan  de speler is om het mysterie van haar verdwijning op te lossen.

Om dit ambitieuze project werkelijkheid te maken, heeft Sam Barlow een aantal bekende schrijvers gehuurd. Zo zijn Amelia Gray (Mr Robot), Allan Scott (Queen's Gambit) en Barry Gifford (Wild at Heart) onderdeel van het schrijversteam.

Immortality verschijnt in 2022 op Steam.

Dit artikel delen:

Lees meer

Forza Horizon 5 kan in 60 fps draaien op alle Xbox Series-consoles Ontwikkelaar gaat dieper in op Two Point Campus tijdens Future Games Show
0

Reacties op: Her Story-maker laat nieuwe game genaamd Immortality zien

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.