Nieuws

Hellraid-modus in Dying Light uitgebreid met nieuwe content

De verhalende modus 'The Prisoner' is toegevoegd

Geschreven door Michel Musters op
De Hellraid-modus in Dying Light is uitgebreid met nieuwe content.

Dat is opvallend, omdat de game al in 2015 uitkwam en later dit jaar het vervolg op de planning staat. Vorig jaar augustus werd de Hellraid-modus aan de eerste Dying Light toegevoegd. Spelers verkennen hierin kerkers en vechten tegen skeletten en tovenaars. 

De modus was tot voor kort alleen in Raid Mode speelbaar, maar de update voegt nu een verhalend gedeelte aan de modus toe. De verhalende modus heet The Prisoner en bevat drie nieuwe missies die zowel alleen als in co-op gespeeld kunnen worden, alsmede twee nieuwe wapens, nieuwe vijanden en locaties. 

Het vervolg op Dying Light, genaamd Dying Light: Stay Human, komt op 7 december uit. Zoals in het eerste spel komen de geïnfecteerde 'zombies' 's nachts in groten getale naar buiten, waardoor het extra gevaarlijk op straat is. Het vervolg kan compleet alleen of in co-op doorlopen worden.

Dit artikel delen:

Lees meer

Rick en Morty komen naar Fortnite Vierde seizoen Call of Duty-games wordt donderdag onthuld
1

Reacties op: Hellraid-modus in Dying Light uitgebreid met nieuwe content

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • gimbal2

    • 8 juni 2021 10:24
    Gemixte gevoelens… de Hellraid modus is best wel saai dankzij een totaal gebrek aan afwisseling. Maar goed, een verhalende modus voegt in ieder geval iets tastbaars toe… voor een enkele playthrough.

    Mocht je net als ik moeite hebben om in de base game te komen… overweeg om de extra DLC "Haran ranger" aan te schaffen voor 3 euro. Dat voegt een krachtige pijl en boog toe die je vrijwel vanaf het begin kunt craften en dat haalde voor mij de grind uit het spel aangezien de pijl en boog niet breekt; je moet enkel je pijlen weer even verzamelen. Dat overbrugt de (voor mij tergende) periode van het spel waar je wapens vrijwel nutteloos zijn en snel breken en je nog totaal geen skills hebt om met melee te vechten.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.