Hello Games voorlopig niet klaar met No Man's Sky ondersteunen

Hello Games voorlopig niet klaar met No Man's Sky ondersteunen

Hello Games laat weten voorlopig niet te stoppen met het ondersteunen en uitbreiden van No Man's Sky.

Dat meldt oprichter Sean Murray aan IGN. "We hebben al zoveel updates sinds de release uitgebracht, maar onze lijst van dingen die ons enthousiast maken wordt maar niet korter. Het team bedenkt constant nieuwe dingen die ze met de game willen doen: nieuwe content en features en dingen die we kunnen verbeteren."

Hij vervolgt: "Het verbaast me dat ons energieniveau nooit zo hoog is geweest als nu. We praten over het algemeen niet over wat voor dingen we in de toekomst willen toevoegen, maar ik kan bevestigen dat we nog lang niet klaar zijn."

Gisteren verscheen de Sentinel-update voor No Man's Sky, de negentiende grote uitbreiding voor de game. Daarin worden de vijandelijke Sentinels onder andere op de schop genomen en zitten ook nieuwe verhalende elementen. Verder moet deze zomer No Man's Sky op de Nintendo Switch verschijnen.

No Man's Sky

No Man's Sky kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

kom maar op met de switch versie

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@denver Wat bedoel je? Ik heb deze game nog niet, maar ben wel geinteresseerd naar een handheld versie. Ben benieuwd hoe het zal draaien. De trailer zag er goed uit, maar weet nu nog niet of dat echt Switch footage was.

0

Aanbevolen voor jou