Hello Games-Twitter: 'No Man's Sky was een vergissing' | Gamer.nl

Hello Games-Twitter: 'No Man's Sky was een vergissing' | Gamer.nl

Hello Games, de ontwikkelaar van het eerder dit jaar uitgekomen No Man's Sky, heeft op Twitter gemeld dat de game "een vergissing" was.

"No Man's Sky was een vergi ing", liet Hello Games op Twitter weten. Inmiddels zijn de tweets op het account van de studio beveiligd en niet zichtbaar. Het blijkt wat de tweet via LinkedIn is geplaatst, wat vermoedelijk wijst op hackers die het wachtwoord van de studio hebben geraden.

No Man's Sky kwam in augustus uit en werd met gemengde reacties ontvangen. Enerzijds bood de game wat de ontwikkelaar van te voren beloofde: een schier oneindig universum om te verkennen. Spelers klaagden echter over het gebrek aan dingen die men kon doen in deze spelwereld. Ook was niet iedereen tevreden over de hoeveelheid variatie die te vinden was op de miljarden planeten die te bezoeken waren.

Een ander probleem was dat Hello Games van te voren beloofd had dat spelers elkaar konden tegenkomen, maar dat dit zeer onwaarschijnlijk was omdat het universum in de game zo groot is. Toen spelers met elkaar afspraken en op precies dezelfde plek in het universum aanwezig waren, konden ze elkaar echter niet zien.

Hello Games heeft zich gedurende deze negativiteit rondom de game op de achtergrond gehouden en nauwelijks tot niet aan communicatie gedaan. Daarom valt de tweet nu extra op. Hello Games of Sony heeft nog niet bekendgemaakt hoe de tweet online is verschenen.

Media has no description

Update: Polygon heeft via e-mail contact opgenomen met Hello Games' Sean Murray. Hij meldt: "De tweet is van mij, maar iemand van het team heeft het er weer afgehaald. Het gaat slecht met ons."

Het is altijd nog mogelijk dat ook het e-mail adres van Murray gehackt is, maar dit is nog niet bekend.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou