Hello Games legt laatste hand aan Switch-versie No Man's Sky

Hello Games legt laatste hand aan Switch-versie No Man's Sky

Ontwikkelaar Hello Games legt op dit moment de laatste hand aan de Nintendo Switch-versie van No Man's Sky.

Begin dit jaar werd No Man's Sky voor de Nintendo Switch aangekondigd. Een releasedatum werd niet gegeven, al werd wel verduidelijkt dat het spel ergens deze zomer moet verschijnen.

Het lijkt er op dat de ontwikkeling volgens planning verloopt, want de ontwikkelaar laat nu in een persbericht (via Nintendo Life) weten dat het "de laatste hand legt aan de Switch-versie van de game, alsmede enkele grote aankomende updates". Een precieze releasedatum werd echter nog niet gegeven.

No Man's Sky verscheen op 9 augustus 2016 op PlayStation 4 en kwam daarna ook naar andere platforms. De game viel op release niet bij iedereen even goed in de smaak, maar sindsdien heeft ontwikkelaar Hello Games vele grote uitbreidingen uitgegeven en wordt het spel tegenwoordig beter ontvangen.

In de afgelopen vijf jaar is er onder andere vr-ondersteuning, verbeterde graphics voor de nieuwe consoles, cross-platform multiplayer, de mogelijkheid om basissen te bouwen en veel nieuwe flora en fauna op de verschillende planeten toegevoegd. Alle updates - behalve de vr-ondersteuning - zijn onderdeel van de Switch-versie.

No Man's Sky

No Man's Sky kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Net weer geinstalleerd vanaf game pass, blijft een leuke game om zo nu en dan eens op te pakken

0

Aanbevolen voor jou