In de nieuwe editie van PC Gamer wordt Hellgate: London, de debuuttitel van Flagship Studios onthuld. Flagship Studios werd vorig jaar opgericht door een aantal ex-medewerkers van Blizzard North, het team verantwoordelijk voor de Diablo games.

Onder de werknemers vinden we onder andere David Brevik, Max Schaefer, Erich Schaefer, Bill Roper, Kenneth Williams, David Glenn, Peter Hu, Philip Shenk en Tyler Thompson. Elk van deze mensen heeft zijn steentje bijgedragen aan de ontwikkeling van Diablo, dus talent lijkt bij Flaghship in overvloede aanwezig. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat ook Hellgate: London een hack and slash RPG zal worden, hetgeen de ontwikkelaars reeds bewezen hebben goed in te zijn.

Verder is er nog bijzonder weinig over Hellgate: London bekend, al kan over onderstaande cover van de nieuwste PC Gamer, natuurlijk het een en ander gespeculeerd worden. Wel bekend is dat Namco de uitgever van het spel zal worden. Namco, dat vooral bekend staat om haar consolegames, wil met Hellgate: London ook de PC markt voor zich veroveren.