Hellblade lanceert volgende week op de Nintendo Switch

Hellblade lanceert volgende week op de Nintendo Switch

Hellblade: Senua's Sacrifice verschijnt op 11 april op de Nintendo Switch. Het spel is alleen verkrijgbaar als digitale kopie, wat leidt tot veel teleurgestelde fans.

In februari werd tijdens de Nintendo Direct-presentatie aangekondigd dat Hellblade: Senua's Sacrifice wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch. Het spel is gebaseerd op de Noorse mythologie en Keltische cultuur, en heeft meerdere prijzen mogen ontvangen voor het emotionele verhaal dat wordt verteld over de krijgster Senua.

Ninja Theory, de ontwikkelaar van Hellblade, heeft vandaag bekendgemaakt dat het spel op 11 april wordt gelanceerd op de Switch. De game gaat 30 euro kosten en is enkel verkrijgbaar als digitale kopie in de Nintendo eShop. Ninja Theory heeft op Twitter laten weten dat het niet mogelijk wordt om een fysiek exemplaar van het spel aan te schaffen, tot grote teleurstelling van fans.

Hellblade: Senua's Sacrifice kwam oorspronkelijk uit in 2017 voor pc en PlayStation 4. Vorig jaar werd op 11 april ook een Xbox-versie van het spel uitgebracht en nu wordt op dezelfde dag de versie voor de Nintendo Switch gelanceerd. Sinds afgelopen november is het spel ook gratis te downloaden voor leden van Xbox Game Pass.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wat ik graag zou willen, is een Switch spel waar niet bij staat: "kwam X jaar geleden al uit voor...". Lijkt wel alsof er alleen maar opgebakken spul of indie games voor de Switch uit komen. Weet wel dat het niet helemaal zo is...

0

Aanbevolen voor jou