Nieuws
hellblade 2

Hellblade 2-ontwikkelaar verbrandt kleding voor realistische renders

Ninja Theory strooit met kruimels voor wachtende fans

Geschreven door Michel Musters op
De ontwikkelaar van Senua's Saga: Hellblade 2 heeft op Twitter beelden geplaatst van hoe men realistische renders in de game krijgt - onder andere door kleding te verbranden.

In een video van ontwikkelaar Ninja Theory is te zien hoe een leren kledingstuk, dat lijkt op het kledingstuk dat Senua-actrice Melina Juergens pas geleden droeg, wordt verbrand. 

"Om iets te maken, moet je soms eerst iets vernietigen", zo meldt de ontwikkelaar. Daarbij geeft het bedrijf aan te experimenteren met natuurlijke elementen om zo de effecten op kleding te aanschouwen.

In een daaropvolgende foto is het verbrande kledingstuk te zien. "Scans van deze kwaliteit helpen ons om een ongelooflijk niveau aan details in onze games te krijgen", meldde Ninja Theory.

Afgelopen zomer gaf Ninja Theory al een update over de ontwikkeling van Hellblade 2 in een video. Toen werd gemeld dat de volledige productie van het spel binnenkort van start zou gaan. Een releasedatum voor de Xbox- en pc-game is dan ook niet bekend.

Senua's Saga: Hellblade 2 was de eerste Xbox Series X en S-game die onthuld werd. Dat gebeurde eind 2019 tijdens The Game Awards via een in-engine trailer. Inmiddels is Ninja Theory onderdeel van Microsoft.

Dit artikel delen:

Lees meer

Alan Wake Remastered komt dit najaar uit Rainbow Six Siege: Operation Crystal Guard speelt op safe
1

Reacties op: Hellblade 2-ontwikkelaar verbrandt kleding voor realistische renders

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    hulstpower

    • 7 september 2021 16:33
    Ben zo benieuwd hoe deze game er uitziet straks.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.