Hellblade 2 maakt gebruik van Unreal Engine 5

Hellblade 2 maakt gebruik van Unreal Engine 5

Senua’s Saga: Hellblade 2 wordt gemaakt met de Unreal Engine 5. Dat maakte Microsoft bekend in een blogpost.

Hellblade 2 werd vorig jaar aangekondigd voor de Xbox Series X en pc. Er is nog weinig over de game bekend, maar nu heeft Microsoft aangekondigd dat de game gebruik maakt van de Unreal Engine 5. In een blogpost zegt Microsoft dat de nieuwe engine “de Hellblade-franchise naar ongekende niveaus gaat brengen". Senua’s Saga: Hellblade 2 is de tweede bevestigde game die gebruikt maakt van de nieuwe engine van Epic Games. De tweede game is van Wastelander-ontwikkelaar inXile. Deze game moet nog onthuld worden.

Fortnite gaat ook ergens volgend jaar over naar de Unreal Engine 5 op de Xbox Series X en Playstation 5. Over een mogelijke releasedatum van Senua’s Saga: Hellblade 2 is nog niets bekend.

Senua's Saga: Hellblade 2

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

So so, daar zullen ze behoorlijk wat geld voor neer hebben moeten leggen, OF handpicked door Epic om hun engine te testen. Nu dus helemaal balen dat Hellblade 2 alleen naar de xbox gaat komen.

0
test

@SuperDre Is het gebruik van de engine niet ‘gratis’? Volgens mij moet de ontwikkelaar alleen een deel van de opbrengsten inleveren toch?

0
test

@Stofkap Ja unreal is gratis tot dat het een miljoen omzet heeft. Maar sinds xbox alles op gamepass zet word dat moeilijk aan te tonen denk ik dan.

0
test

@Stofkap Klopt, voor gebruik van UE4 wel ja, maar als jij verwacht een miljard oid binnen te halen, dan kun je dus ook een aangepaste deal doen en gewoon een vast bedrag betalen. Maar ik geloof ook best dat Epic hier deze studio's heeft uitgenodigd om samen met hun de nieuwe engine te testen en uit te breiden.

0

Maar maar unreal 5 engine kan toch alleen op een PS5 level ssd!!! Voor degene die het niet doorhebben is sarcastish bedoeld.

0
test

@Koekjebyte Ik snapte hem maar dat wist ik al toen epic dat zei. Was denk ik gewoon om ps5 in beter dag licht te zetten want sony had tot toen nog niet echt goede pr gehad voor ps5. Maar heb voor vanavond wel goede verwachtingen.

0

Aanbevolen voor jou