Helft Xbox Live-gebruikers heeft een Gold-account | Gamer.nl

Helft Xbox Live-gebruikers heeft een Gold-account | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

“Van onze 25 miljoen Xbox Live-gebruikers heeft ongeveer de helft Xbox Live Gold en zij betalen 60 dollar per jaar voor het lidmaatschap. Ook gaan leden steeds meer geld in applicaties steken buiten het gamen om”, zegt Durkin, hoofd van Microsoft's Interactive Entertainment Busine . “Dus Xbox Live is een grote markt voor ons en onze partners.”

Drie uur per dag

Xbox Live Gold-leden in de Verenigde Staten spenderen dagelijks gemiddeld drie uur op Xbox Live. Zij spenderen 40 procent van hun tijd op Live aan andere bezigheden dan gamen, zoals het gebruiken van Netflix, Facebook en ESPN.

Tijdens de conferentie benadrukte Durkin, hoofd van Microsoft’s Interactive Entertainment Busine , het belang om Xbox Live-gebruikers trouw te laten blijven aan Xbox 360. Microsoft heeft recentelijk bekendgemaakt dat een Gold-lidmaatschap duurder wordt in Canada, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Mexico.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou