Helft van Ghost of Tsushima-spelers doorloopt heel de game

Helft van Ghost of Tsushima-spelers doorloopt heel de game

Ongeveer de helft van alle mensen die Ghost of Tsushima hebben gespeeld, hebben de game uitgespeeld.

Dat blijkt uit informatie van de website Ungeek, dat via behaalde Trophy's bijhoudt welke games worden uitgespeeld. 50,2 procent van alle Ghost of Tsushima-spelers hebben de Trophy 'Mono No Aware' behaald, wat betekent dat de game is uitgespeeld. 

Daarmee is Ghost of Tsushima één van de meest uitgespeelde openwereldgames op een PlayStation-console. Alleen Marvel's Spider-Man is qua openwereldgames vaker uitgespeeld met 50,8 procent. Spellen als Horizon Zero Dawn (34,1 procent), Days Gone (34,7 procent), Death Stranding (28,6 procent) en Red Dead Redemption 2 (28,2 procent) worden minder vaak uitgespeeld.

PlayStation 4-game Ghost of Tsushima speelt zich af in Japan, ten tijde van de eerste Mongoolse invasie. Als één van de laatst overgebleven samoerai moet de speler het land beschermen tegen deze aanval. Het spel werd ontwikkeld door Sucker Punch Productions, vooral bekend van de InFamous- en Sly Cooper-games.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Toevallig vorige week voor de 2e keer uitgespeeld, wat een game zeg.

0
test

Een van de weinige games die ik helemaal platinum heb, en aangezien ik verre van een trophy hunter ben zegt dat wel echt wat

0
test

@woutzorz Heb je veel games half platinum dan?

0

Aanbevolen voor jou