Heb je weer eens zin om de crimineel uit te hangen? Dan is dit weer je kans na Gta2. Er is namelijk een demo uitgegeven van het spel Heist.

Jij opeens na zoveel jaar zelfstraf zomaar vrijgelaten, en je geheime "vriend" geeft je opdrachten die niet lief zijn. Iedergeval is de demo 66 mb en hier te downloaden. Working for your unseen boss, you travel across the United States, recruiting crew for your new team, to carry out jobs to the specification of the cartel's sinister leader. Each of you jobs involves carrying out hits and heists on rival gangs and their stash, each one strengthening your leaders grip over the criminal fraternity, by eliminating the competition.

Ik zal later op deze dag nog laten weten wat ik van deze demo vond, dat kan je dan in deze nieuws posting bekijken.

Update: Ik heb de game net gespeeld en het is net even anders dan Gta2. De actie is wat langzamer vanwege dat je moet klikken. De demo is verder erg leuk om te spelen, en als je op je unit klikt zal hij dan ook wat zeggen. Net zoiets wat we al eerder in Warcraft konden zien.

In deze demo is je opdracht om een klein team op te zetten, maar je heb een probleem aangezien de beide mannen geld willen zien heb je dus een probleem omdat je maar $200 dollar heb. Tijd voor een bank beroven dus, en dit gaat niet ongezien probeer dus maar eens weg te komen. Ik geef je een kleine tip, ren weg van de politie naar een verre uithoek. Hierdoor raak je ze kwijt maar ze zoeken je nog wel. Oja en lees de manual die bij deze demo zit ook even voordat je de demo speelt.

De graphics zijn misschien een klein beetje achterhaalt maar wel goed voor deze game vanwege het overzicht wat je heb. Het speelveld is wel erg klein, en als je een overval pleegt heb je gelijk politie op je dak.

De demo is het wel waard om te spelen als je weer de crimineel wil uithangen. En als dit te langzaam gaat voor je kan je toch beter een potje Gta2 spelen.

Ik kon helaas geen goede screens vinden om hier bij te plaatsen aangezien de website van Heist in flash is. Wil je dus toch even kijken hoe deze game eruit ziet verwijs ik je dus naar de website.