Al enige dagen is er een mysterie rondom de nieuwe game in de reeks van Tom Clancy. De schrijver heeft al geniale spellen als Rainbow 6, Splinter Cell en Ghost Recon achter zijn naam staan. Nu komt zijn nieuwe game eraan: Endwar. De game speelt zich af in de Derde Wereldoorlog waarbij Europa en de VS tegenover Rusland komen te staan.

Afgelopen week verwezen we al naar de site rev64.com waar het verhaal door een vrouwenstem uit de doeken werd gedaan. Daar is vandaag nog wat info bijgekomen. Wanneer je inlogt op de site met het wachtwoord s9p1z6 en de introductie helemaal afgeluisterd hebt, is het mogelijk om twee korte teaserfilmpjes te kijken. Wanneer je goed kijkt zie je links in beeld twee gele stippen. Elk van deze twee puntjes laat een filmpje zien, wanneer er op geklikt wordt.

We zien onder andere een aantal soldaten die in een hectisch gevecht verwikkeld zijn en een vliegtuig dat  een bom laat vallen. Teasen kunnen ze goed bij Ubisoft. We hopen dan ook snel meer info te krijgen over het spel.