Heavy Rain-achtige PS4 game Without Memory aangekondigd | Gamer.nl

Heavy Rain-achtige PS4 game Without Memory aangekondigd | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

In Without Memory beleven spelers het verhaal van een meisje genaamd Anna. Wanneer Anna wakker wordt in een bos komt ze erachter dat ze zich niets meer herinnert.  Aan de spelers de taak om uit te vinden wat er aan de hand is. Iedere actie die zij hierbij ondernemen heeft invloed op de verhaallijn en de staat van de hoofdpersoon. 

Without Memory wordt op de website van Dinosaurum beschreven als een third-person psychologische thriller die grotendeels gebruik maakt van moderne quick-time events. Daarnaast bevat de game puzzels en zijmi ies. Het verhaal speelt zich namelijk gedeeltelijk af in een open wereld. Bij het voeren van gesprekken maken spelers gebruik van de DualShock 4 touchpad. 

Without Memory is exclusief voor de PlayStation 4 en moet in 2016 uitkomen. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou