Hearthstone-uitbreiding Naxxramas verschijnt 23 juli | Gamer.nl

Hearthstone-uitbreiding Naxxramas verschijnt 23 juli | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De uitbreiding voor de kaartgame wordt over de loop van vijf weken in vijf verschillende 'wings' uitgebracht. De eerste hiervan, de Arachnid Quarter, verschijnt volgende week en is gratis toegankelijk voor iedere speler. De wings die hierna worden uitgebracht, kosten 700 in-game goud om vrij te spelen. Ook kan hiervoor worden betaald: 5,99 euro per wing. Hearthstone biedt ook de optie om een bundel aan te schaffen tegen gereduceerd tarief, zoals eerder gecommuniceerd door Blizzard

Wie alle vijf wings weet te doorspelen, speelt daarmee de Heroic Mode vrij. Hierin is de tegenstand uitdagender "zelfs voor doorgewinterde Hearthstone-spelers". Wie deze modus vervolgens uitspeelt, verdient een speciale kaart om te gebruiken in Hearthstone. De Naxxramas-uitbreiding draait voornamelijk om de Deathrattle-kracht van de speelkaarten; een speciale kracht die wordt geactiveerd als een kaart wordt vernietigd. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou