Nieuws
Hearthstone

Hearthstone-uitbreiding Journey to Un’Goro komt begin april

Kaarten met dinosauriërs

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
De eerste grote uitbreiding van 2017 voor Hearthstone: Heroes of Warcraft genaamd Journey to Un’Goro komt begin april uit.

Dat heeft ontwikkelaar Blizzard in een blog bekendgemaakt. De uitbreiding heet Journey to Un’Goro en zal 130 nieuwe kaarten en twee nieuwe spelelementen aan Hearthstone toevoegen.

De nieuwe spelelementen zijn 'adapt’ en 'quest’. Als spelers kaarten met 'adapt’ spelen, kunnen zij daarbij één van drie opties kiezen om de kaart aan te passen en kaarten met 'quest’ krijgen extra krachten als aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan.

In tegenstelling tot vorig jaar wisselt Blizzard de uitbreidingen die veel kaarten toevoegen niet meer af met verhalende uitbreidingen, waarin missies die alleen zijn te spelen centraal stonden. In plaats daarvan concentreert de ontwikkelaar zich vanaf heden op drie grote kaartuitbreidingen per jaar.

Vanaf de tweede kaartuitbreiding dit jaar worden er wel optionele solomissies toegevoegd, die inhaken op het thema van de uitbreiding en zo het verhaal van Hearthstone uitdiepen. De tweede en derde uitbreidingen van het jaar moeten in het midden en aan het einde van 2017 uit komen.

Bron: NU.nl

Dit artikel delen:

Lees meer

Twitch gaat pc-games verkopen Middle-earth: Shadow of War officieel onthuld, eerste trailer
1

Reacties op: Hearthstone-uitbreiding Journey to Un’Goro komt begin april

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • TheChief

    • 1 maart 2017 08:24
    Prima, tegen die tijd heb ik rond de 4000-4500 gold bij elkaar gespeeld en kan aardig wat pakjes kaarten kopen om een aardige start te hebben. :)

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.