Nieuws
Hearthstone

Hearthstone-uitbreiding Forged in the Barrens aangekondigd

Ook Hearthstone Classic is onthuld

Geschreven door Michel Musters op
Blizzard heeft gisteren Hearthstone-uitbreiding Forged in the Barrens onthuld.

2021 is het "jaar van de Gryphon" en de eerste uitbreiding die Hearthstone-spelers dit jaar kunnen verwachten is dus Forged in the Barrens. De uitbreiding introduceert 135 nieuwe kaarten, nieuwe sleutelwoorden en mechanics. Ook worden er tien Legendary Mercenary-minions toegevoegd. 

Blizzard heeft nog meer nieuwe content voor Hearthstone onthuld. Zo lanceert er een nieuwe Hearthstone Core Set, die de bestaande Basic en Classic sets vervangt met een gecureerde selectie van 235 kaarten, waaronder eerder uitgebrachte en compleet nieuwe kaarten.

Ook nieuw is Hearthstone Classic, waarmee spelers met de originele kaarten en regels uit 2014 kunnen spelen. De Core set bevat 160 klasse-kaarten en 75 neutrale kaarten, waaronder nieuwe versies van Legendary minions, zoals de Deathwing- Malygos- en Ysera-draken.

Later dit jaar moet ook Hearthstone Mercenaries uitkomen, een nieuwe singleplayermodus voor de game waarin spelers teams van helden en schurken creëren en ze door een aantal tactische random gegenereerde gevechten laten lopen. De helden en schurken doen ervaring, wapens en nieuwe moves op tijdens het spelen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Fortnite ontvangt Street Fighter-skins Blizzard Arcade Collection nu verkrijgbaar voor pc en consoles
0

Reacties op: Hearthstone-uitbreiding Forged in the Barrens aangekondigd

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.