Hearthstone-uitbreiding aangekondigd; telefoonversie binnenkort | Gamer.nl

Hearthstone-uitbreiding aangekondigd; telefoonversie binnenkort | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

De uitbreiding wordt net als de vorige uitbreiding, Naxxramas, een Adventure-modus. Hierin verschijnen iedere week Challenges met een baas om te verslaan. In totaal zijn er zeventien bazen om tegen te strijden. Hiermee zijn 31 nieuwe kaarten vrij te spelen. De kaarten draaien voornamelijk om de berg en draken. Ook komt er een nieuw spelbord om op te spelen, volledig in de stijl van Blackrock Mountain.

De uitbreiding verschijnt volgende maand.


Mobiele telefoon
Daarnaast heeft de uitgever bekend gemaakt dat Hearthstone binnen enkele maanden op de telefoon (iOS en Android) verschijnt. Het gratis kaartspel gebruikt op de telefoon spelers dezelfde account als op pc en de tablets.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou