Nieuws
Hearthstone

Hearthstone krijgt in november een nieuwe uitbreiding

Ook is er een Duels-modus aangekondigd

Geschreven door Michel Musters op
Het digitale kaartspel Hearthstone: Heroes of Warcraft ontvangt in november de nieuwe uitbreiding Madness at Darkmoon Faire.

In de uitbreiding bezoeken spelers het griezelige circus van Darkmoon Faire. Dat is niet geheel toevallig ook waar de Old Gods terugkeren in Azeroth. Dat resulteert in 135 nieuwe kaarten, inclusief het nieuwe Corrupt, waarmee kaarten van de host krachtiger gemaakt kunnen worden.

Verder keren Legendary minions zoals C'Thun en Yogg-Saron in "verrassende nieuwe vormen" terug. Spelers kunnen ook Old Gods Artifacts gebruiken. De uitbreiding komt op 17 november uit.

Op 12 november verschijnt de nieuwe Duels-modus, een PvP-modus waarin de spanning van de PvP Arena-modus wordt gecombineerd met de deck building van Solo Adventures. Het doel is om twaalf keer te winnen voordat er drie keer wordt verloren. Mensen die Darkmoon Faire reserveren, kunnen de Duals-modus vanaf vandaag al uitproberen.

Tot slot wordt het progressiesysteem van de game vanaf 12 november ook op de schop genomen. Er komt een battle pass-achtig progressiesysteem bestaande uit vijftig levels, waarmee spelers in-game goud, kaartenpakjes en cosmetische items kunnen vrijspelen. Progressie wordt geboekt via het uitspelen van Quests of andere modi te doorlopen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Alle PS5-pre-orders van MediaMarkt.nl verstuurd op lancering Bonuslevel Podcast #16: Pokémon-dlc als blauwdruk voor de toekomst
0

Reacties op: Hearthstone krijgt in november een nieuwe uitbreiding

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.