HD-remake eerste Larry-game onthuld voor 2012 | Gamer.nl

HD-remake eerste Larry-game onthuld voor 2012 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De hernieuwde Larry-game wordt gemaakt door Replay Games, dat ook remakes gaat maken van de andere delen uit de beroemde serie adventure-games, evenals compleet nieuwe delen. Daarvoor werkt de studio samen met Al Lowe, de originele maker en bedenker van Larry. Lowe liet eind april van dit jaar al weten dat hij Replay regelmatig van advies voorzag. De remakes krijgen verbeterde graphics, nieuw geluid en een nieuwe besturing.

In de humoristische Leisure Suit Larry-serie moeten spelers Larry helpen een gewillige vrouw te vinden die met hem naar bed wil. Daarvoor bezoeken en doorzoeken ze allerlei omgevingen, combineren ze gevonden items en praten ze met verschillende personages om de puzzels op te lo en.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou