'HD-aspect graphics wordt overdreven in game-industrie' | Gamer.nl

'HD-aspect graphics wordt overdreven in game-industrie' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Om eerlijk te zijn: ik denk dat het tonen van HD-beelden, iets wat in de TV-industrie mainstream geworden is, voor mij persoonlijk nog steeds overdreven wordt voor de wereld van videogames," aldus Sakaguchi. "Ontwikkelaars hebben de neiging om al hun energie te steken in het behouden van de hoge standaard van graphics."

Sakaguchi vond het aanvankelijk wel jammer dat hij bij het maken van The Last Story gelimiteerd was door de hardware van de Wii. "Ik was er heel erg op tegen om toe te moeten staan dat de kwaliteit van de graphics zou dalen alleen maar omdat we met de Wii werkten, die geen HD-graphics heeft. Maar ik denk uiteindelijk wel dat iets gemaakt hebben dat goed op kan boksen tegen andere hardware."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou