Nieuws
the last of us

HBO’s The Last of Us-serie verschijnt waarschijnlijk in januari

Datum dook op via officiële HBO-app

Geschreven door Denian Franken op
The Last of Us op HBO verschijnt mogelijk op 15 januari 2023. Dat blijkt uit een vermelding van de officiële HBO Max-app.

In de flaptekst van een trailer van het eerste seizoen staat de releasedatum vermeld: “Dit is een preview van de post-apocalyptische dramaserie gebaseerd op de bejubelde videogame, die op 15 januari van start gaat”, luidt het bijschrift. Eerder meldde HBO Max al dat de serie in 2023 uitkomt, maar fans speculeerden dat dit eerder vroeger dan later in het jaar zou gebeuren.

In september verscheen de eerste trailer van de serie. Daarin zagen we acteurs Pedro Pascal en Bella Ramsey, beiden bekend van Game of Thrones, voor het eerst respectievelijk in de rollen van Joel en Ellie. Ook kwamen bekende locaties uit de game voorbij en zien we een Clicker, een notoire mutant uit de serie. De trailer werd binnen een dag al meer dan 10 miljoen keer bekeken.

De nieuwe serie is de grootste en duurste productie die ooit in Canada heeft plaatsgevonden. De productie heeft elf maanden geduurd en ging al van start in juli 2021.

The Last of Us is een van de meest bekroonde videogames ooit. De game vindt plaats in een post-apocalyptische beschaving waar een gevaarlijke schimmelziekte heerst die in staat is men te muteren. Joel, die werkt als smokkelaar, wordt ingehuurd om de 14-jarige Ellie uit een quarantainezone te bevrijden. Dit leidt tot een angstaanjagende en meeslepende tocht door het onveilige land.

Dit artikel delen:

Lees meer

‘Call of Duty: Modern Warfare 2 is snelst verkopende Call of Duty ooit’ Shioli Kutsuna krijgt rol in nieuw Hideo Kojima-spel
2

Reacties op: HBO’s The Last of Us-serie verschijnt waarschijnlijk in januari

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • BadPlayerOnr

  • 1 november 2022 16:09
  Ik verheug me, maar gelijktijdig denk ik. Please guys don’t screw this up!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Bteqq

  • 1 november 2022 23:31
  Dat is al redelijk dichtbij! Zin in!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.