HBO heeft crewleden uit zesde aflevering The Last of Us gepoetst

HBO heeft crewleden uit zesde aflevering The Last of Us gepoetst

De crewleden die in de zesde aflevering van HBO's The Last of Us kort in beeld waren, zijn inmiddels uit de aflevering gehaald.

In een shot vanuit de lucht waarin een brug is te zien, waren in de aflevering links in beeld een aantal leden van de filmcrew te zien. Dit werd al snel opgemerkt door kijkers en gedeeld op social media.

Er was ook een andere shot waarin een hand van een crewlid te zien was - namelijk wanneer Ellie een paard genaamd Shimmer ontmoet in een stal. De hand is dichtbij de mond van het paard te zien.

Op Reddit wordt nu gemeld dat beide scènes zijn aangepast op HBO (Max), waardoor de crewleden niet meer te zien zijn. De aflevering kwam afgelopen zondagnacht uit, dus HBO heeft de situatie binnen een week tijd opgelost.

Aankomende nacht wordt de zevende aflevering van The Last of Us uitgezonden. Bekijk hier de trailer voor die aflevering. In totaal bevat het eerste seizoen van The Last of Us negen afleveringen. Een tweede seizoen is al bevestigd.

HBO Max quietly fixed the film crew and Shimmer hand editing errors from Episode 6! by u/thelazure in ThelastofusHBOseries

-

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

ik vind dat er iets te veel nieuws over de serie gebracht word, mag wel iets minder van mij ;)

0
test

@-JK- Ik vind dat er iets te weinig nieuws over de serie gebracht wordt, mag wel iets meer van mij :)

0

Aanbevolen voor jou