De Xbox 360-bezitters mochten weliswaar in hun handjes wrijven toen bleek dat de nieuwe Splinter Cell: Conviction exclusief voor hun platform zal verschijnen, de Playstation 3-bezitters mogen inmiddels hetzelfde doen omdat Free Radical Design's Haze alleen naar hun console zal komen. Of in ieder geval, als eerste naar hun console. Ubisoft heeft namelijk bekend gemaakt dat Haze bij zijn release in de herfst van dit jaar een Playstation 3-exclusieve titel zal zijn.

Dit sluit natuurlijk niet uit dat het spel later alsnog naar andere platformen zal komen; in Ubisoft-terminologie is een 'exclusive' namelijk een zeer ruim begrip. We herinneringen ons bijvoorbeeld nog goed dat Assassin's Creed ooit allen voor de Playstation 3 zou verschijnen. Haze verschijnt dus ook gewoon op PC en Xbox 360, alleen iets later dan de Playstation 3-versie. Een nieuwe trailer met zowel beelden van echte acteurs, voorgerenderde als ingame beelden, is hieronder te bekijken.

We hebben eveneens wat nieuwe screenshots van Haze klaarstaan, die laten zien dat het spel inmiddels sterk lijkt op een mix tussen Chrome en Halo. Waar zijn de kleurrijke bossen heen?