Hazard Zone in Battlefield 2042 krijgt geen nieuwe content meer

Hazard Zone in Battlefield 2042 krijgt geen nieuwe content meer

Dice heeft laten weten dat het stopt met nieuwe content uitbrengen voor Hazard Zone in Battlefield 2042.

Dat meldde het bedrijf in een video waarin het een update geeft over de ontwikkeling van Battlefield 2042. Hazard Zone is een modus die met de release van de game vorig jaar werd geïntroduceerd, waarin spelers in teams van vier neergehaalde satellieten moeten verzamelen. De modus blijft wel speelbaar en het bedrijf blijft ook bugs en andere problemen in de modus aanpassen.

"We hadden veel ambitie en hoop voor deze nieuwe ervaring, maar we geven als eerste toe dat het niet een plek binnen Battlefield 2042 heeft gevonden. Het is logischer om onze focus en energie op modi die gretig aftrek vinden te richten."

Dice laat in de video daarnaast weten dat het op verschillende manieren Battlefield 2042 blijft verbeteren. In het eerste seizoen, dat ergens in juni begint, komt niet alleen een nieuwe map beschikbaar, de ontwikkelaar wil ook maps die sinds release onderdeel van de game zijn blijven verbeteren. Aan het einde van het eerste seizoen moet bijvoorbeeld een nieuwe versie van Kaleidoscope uitkomen met nieuwe plekken om te schuilen, nieuwe posities voor de vlag en een "verbeterde flow".

Ook moeten Specialist, de speelbare personages in de game, transformaties ondergaan. Ze moeten daardoor "ruiger aanvoelen en dichterbij de serieuze toon die we via het narratief willen communiceren liggen".

Een belangrijk onderdeel van seizoen 1 wordt de Rush-modus. Deze zal maar 32 spelers per potje ondersteunen. Dit is onderdeel van Dice's doel om niet meer nauw vast te houden aan potjes van 128 spelers - eerder werd de Breakthrough-modus voor 128 spelers al uit de game verwijderd - men gaat zich meer richten op Breakthough-modus voor 64 spelers.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Wat een grap, geen singleplayer en met een hoop bombarie de drie pilaren van BF2042 aankondigen. Waarvan er nu twee nutteloos zijn geworden en de hoofdmodus gewoon slecht is. Die BR modus van BF5 was ook al snel dood, wat een ellende daar

0

Aanbevolen voor jou