Bananen, paddenstoelen en muntjes in Mario Kart-editie van Monopoly | Gamer.nl

Bananen, paddenstoelen en muntjes in Mario Kart-editie van Monopoly | Gamer.nl

Nintendo en Hasbro hebben de handen ineen geslagen om een Mario Kart-versie van Monopoly te maken.

Dit kondigt Nintendo aan op hun website. "Dit nieuwe Monopoly-spel introduceert het plezier en de competitie van Mario Kart door de iconische personages en unieke gameplay" meldt het bedrijf.

Dit bordspel is meer dan een nieuw jasje van een oud spel. Zo worden er nieuwe elementen geïntroduceerd. Elk personage een unieke 'Super Star'-vaardigheid die geactiveerd wordt door op een bepaalde vakje te landen. Ook kunnen spelers een 'race' beginnen door op 'Go' te landen of pa eren. De winnaar van de race ontvangt een speciale 'Grand Prix'-kaart die hij op bepaalde momenten kan spelen voor een voordeel. Tenslotte zijn er, net als in de videogame, verschillende voorwerpen die spelers kunnen gebruiken om elkaar te hinderen, zoals bananenschillen en schilden van verschillende kleuren.

Het spel ligt in de Amerikaanse winkel voor 24,99 dollar. Bovendien worden er aparte Monopoly Gamer: Mario Kart Power Packs verkocht met nieuwe personages als Bowser en Shy Guy. Deze packs kosten 2,99 dollar per stuk. Over een lancering in Europa is vooralsnog niets bekend.

De normale versie van Monopoly kan ook op de Switch gespeeld worden. De game kan zowel online als offline gespeeld worden met maximaal zes spelers.

Mario Kart-Monopoly
Mario Kart-Monopoly
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou