Update: Harry Potter: Wizards Unite nu verkrijgbaar in Nederland

Update: Harry Potter: Wizards Unite nu verkrijgbaar in Nederland

Update: Harry Potter: Wizards Unite is nu verkijgbaar in Nederland via de href="https://apps.apple.com/nz/app/harry-potter-wizards-unite/id1452352832" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Apple Store</a> en <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nianticlabs.hpwu.prod&hl=nl" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Google Play Store</a>. Volgens <a href="https://sensortower.com/blog/harry-potter-wizards-unite-first-24-hours" rel="noopener noreferrer" target="_blank">SensorTower </a>was het spel vrijdag wereldwijd ongeveer 400.000 keer gedownload. Dit is een stuk minder dan Pokémon GO, dat in de eerste 24 uur maar liefst 7,5 miljoen keer was gedownload.

Origineel bericht: Vanaf vrijdag 21 juni wordt de mobiele game Harry Potter: Wizards Unite wereldwijd uitgerold.

De game kreeg eerder al een bèta in Australië en Nieuw-Zeeland. De game is ontwikkeld door Niantic, de studio achter het populaire mobiele spel Pokémon Go. De gameplay wordt dan ook vergelijkbaar.

In Wizards Unite verschijnen door een ramp personages, wezens en objecten uit de Harry Potter- en Fantastic Beasts-franchises in de echte wereld. Spelers starten als rekruut binnen de Statute of Secrecy Task Force, met het doel om de Foundables veilig te stellen en deze terug te sturen naar de tovenaarswereld.

Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Op tweakers en iculture lees ik dat dit alleen de vs en uk betreft!?

0
test

@Phthisicus Het Twitter-account van de game zelf zegt 'vanaf vrijdag'. Een roll-out op mobiel kan enkele dagen duren, dus vanaf vrijdag is er kans dat de game ook hier verkrijgbaar is, maar het kan mogelijk een aantal dagen duren inderdaad.

0
test

@MichelMusters Lets hope so :)

0
test

is al lang te downloaden sinds vrijdag!

0

Aanbevolen voor jou