Harry Potter-rpg heet mogelijk Hogwarts: A Dark Legacy

Harry Potter-rpg heet mogelijk Hogwarts: A Dark Legacy

Er zijn nieuwe geruchten over de mogelijk te verschijnen Harry Potter-rpg opgedoken. Zo zou de game Hogwarts: A Dark Legacy heten.

Er gaan al jaren geruchten over een epische rpg rondom Harry Potter - zo lekte eerder een verwijderde gameplayvideo van de mogelijke Warner Bros.-game uit, al werd die video kort daarna weer offline gehaald. Bij die video liet de bron weten dat het spel Harry Potter: Magic Awakened heet.

De game is nog altijd niet onthuld, maar nu zijn er wel mogelijke details geplaatst op Reddit. Volgens de lekker, die aan de marketing van de game zou werken, heet het spel dus Hogwarts: A Dark Legacy. Spelers zouden hun eigen personage kunnen vormgeven en kunnen kiezen of ze bijvoorbeeld muggles of pureblood zijn. Spelers zouden een student uit het vijfde jaar zijn die van school verandert. Ook moet er één van de vier huizen gekozen worden, elk met hun eigen, unieke quests. Er zou een skill tree zijn en de gevechten zouden vooral om timing draaien.

Volgens de persoon die de mogelijke details op Reddit plaatste, speelt de game zich na de boekenreeks af - de kinderen uit de Harry Potter-reeks zijn al afgestudeerd. Wel zouden meerdere personages uit de boeken hun opwachting maken. Verder zou ook het Nemesis-systeem uit Shadow of Mordor terugkeren. Vijanden kunnen verslagen worden, maar ook in bondgenoten veranderen.

Vooralsnog is niet bekend of deze details daadwerkelijk kloppen, of wanneer Warner Bros. van plan is de Harry Potter-game te onthullen. De persoon die de details op Reddit heeft geplaatst, heeft nog niet bewezen dat ze te vertrouwen zijn.

Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik wacht al TE LANG op een goede Harry Potter game. Kom maar op!

0

Aanbevolen voor jou