Harmonix zou andere richting op zijn gegaan met Guitar Hero-serie | Gamer.nl

Harmonix zou andere richting op zijn gegaan met Guitar Hero-serie | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Ik heb Guitar Hero: Warriors of Rock nog niet gespeeld, dus ik aarzel nog om mijn oordeel er al over uit te spreken. Maar op basis van wat ik heb gezien en gelezen, denk ik niet dat ik voor eenzelfde richting had gekozen. Ik denk dat de consument binnen dit genre klaar is voor iets nieuws wat betreft de speelervaring", aldus Rigopulos, die met Harmonix aan de Rock Band-serie werkt.

"We hebben [met Rock Band] ook minder titels uitgegeven dan Guitar Hero en dat is in het algemeen voordelig voor ons geweest, simpelweg omdat we meer tijd hadden om in kwaliteit en noemenswaardige toevoegingen te investeren." Harmonix kwam onlangs met Rock Band 3. Activision gaf een maand eerder Guitar Hero: Warriors of Rock uit, dat het wat betreft verkoop aanzienlijk minder deed dan zijn voorgangers. De eerste twee Guitar Hero-games werden ontwikkeld door Harmonix, waarna de ontwikkelaar zich op Rock Band stortte voor MTV Games.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou