Harmonix werkt aan bullet hell shooter voor Steam | Gamer.nl

Harmonix werkt aan bullet hell shooter voor Steam | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De pc-game laat spelers golven aan vijanden overleven terwijl er een hypnotiserende beat op de achtergrond wordt gedraaid. De muziek wordt steeds intenser naarmate de speler verder komt en meer vijanden neerschiet.

De game draait om Poe, het jongste lid van een eeuwenoude clan genaamd The Silk. Deze clan kan in de gedachten van slapende wezens komen om zo demonen uit dromen te verjagen. Alle inwoners van SanLo vallen in een eindeloze slaap en alleen Poe kan ze redden van hun oneindige nachtmerrie. 

De game verschijnt in oktober op Steam en kan nu al gereserveerd worden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou