Nieuws
Fuser

Harmonix-game Fuser gaat binnenkort offline

Bedrijf is alweer een tijdje onderdeel van Epic Games

Geschreven door Michel Musters op
De ritmegame Fuser van ontwikkelaar Harmonix gaat op 19 december offline.

Dat heeft het bedrijf aangekondigd. Vanaf dat moment kan nog wel de offline campagne gespeeld worden. Ook de Quick Play-modi blijven beschikbaar. De live services binnen de game zullen echter verdwijnen en ook de downloadbare content kan niet meer gekocht worden.

Fuser kwam twee jaar geleden uit en was de laatste game van Harmonix voordat het werd overgenomen door Epic Games. Het bedrijf is vooral bekend van de eerste Guitar Hero-games, alsmede de Rock Band- en Dance Central-franchises. Harmonix werkt nu aan "muzikale reizen en gameplay voor Fornite".

Fuser is een digitaal muziekfestival waarbij spelers 'non-stop' controle hebben over de muziek. De gameplay is niet zozeer gebaseerd op ritme, zoals bij de Rock Band-games, maar bestaat vooral uit het creëren van een mix van bestaande muzieknummers. 

Gamer.nl deelde een 7,5 uit aan de game: "Fuser heeft in het mixen van de meest uiteenlopende nummers een magische basis. Helaas ontbreekt er net te veel om van deze dj-sim het perfecte plaatje te maken. Daarvoor laat de battle-modus teveel onderdelen weg en is er buiten de campagne net te weinig te doen. Wie echter uitgebreid wil mixen en daarmee even bizarre als dansbare mash-ups wil maken in de freestylemodus, is bij Fuser aan het juiste adres."

Dit artikel delen:

Lees meer

PlayStation Plus Essential-games nu te downloaden Details PowerWash Simulator op PlayStation en Switch volgen begin 2023
0

Reacties op: Harmonix-game Fuser gaat binnenkort offline

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.